Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, laminaat en pvc vloeren

VLOERVERWARMING

Tegelhal Verschuur helpt u  ook graag verder met uw vloerverwarming. Wij leveren uitsluitend kwaliteits- vloerverwarming en werken samen met gerenomeerde merken die al vele jaren hoogwaardige en betrouwbare systemen leveren voor een comfortabele verwarming van vloeren.

INFREZEN

Met een unieke en gepatenteerde slijpmachine kunnen zij snel en stofvrij inslijpen met industriediamanten in 99% van alle cementdekvloeren en anhydriet. Groot voordeel van het inslijpen is dat u de tegels er direct op kunt verlijmen. Het inslijpen gebeurt volgens het spiraal- of slakkenhuis patroon. Hierdoor ontstaat een goede warmteverdeling. De verdeelunit wordt aangesloten op het aanwezige verwarmingssysteem. Met behendig voetenwerk worden de zuurstofdichte slangen in de sleuven aangebracht. Als alles is aangesloten wordt het systeem gevuld en op druk gezet. Ons vloerverwarmingsysteem is ook geschikt om toe te passen bij stadsverwarming en voldoet aan de eisen van de energiemaatschappij. Is alles gereed dan mag u na enkele weken het systeem langzaam opwarmen.

TRADITIONEEL

Indien er geen dekvloer aanwezig is kan JK Vloerverwarming het systeem op de traditionele manier aanbrengen. Bij onvoldoende isolatie is er de mogelijkheid om isolatiemateriaal aan te brengen. Er zijn verschillende mogelijkheden wat isolatie betreft.

Indien er weinig werkhoogte is kan er voor isolatiefolie van 3 mm dikte worden gekozen. Is er meer ruimte dan kan er een isolatielaag van tussen de 2 en 8 cm worden aangebracht.

Met dit systeem wordt er een zwevende dekvloer gecreëerd. Op de isolatie worden de montagematten geplaatst. Hierop worden de zuurstof dichte slangen gebonden met een bindpistool en volgens het slakkenhuis patroon. Na het monteren van de slangen wordt er nog een randisolatie geplaatst langs de wanden. Nadat alles is aangesloten en gemonteerd worden de slangen gevuld en het systeem op druk gezet. Als alles akkoord wordt bevonden vindt de oplevering plaats.

Meer informatie op : www.JK-nl.com 

MAGNUM ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING

Tegelhal Verschuur is ook dealer van Magnum elektrische vloerverwarmingsystemen. MAGNUM Heating is een zelfstandige Nederlandse onderneming en producent van vloerverwarmingssystemen. Zij bieden een complementair programma op basis van elektra- en watertechnologie voor toepassingen op het gebied van Comfort en Safety met Controlesystemen als de verbindende factor.

Meer informatie op: www.magnum.nl

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.